OVER ONS

ANNJOY wordt gerund door Annemarie & Rosa-Lee, moeder en dochter.  

Toen wij 14 jaar geleden onze Engelse Cocker Spaniel Joy kregen, konden we maar weinig leuke halsbanden en riemen vinden. Daarom ben ik (Annemarie) ze zelf gaan maken. Ik heb vroeger de opleiding KMBO Mode & Kleding gevolgd, dus ik wist wel het een en ander af van het werken met stoffen en materialen. 

 

Uiteindelijk ben ik 2008 begonnen met ANNJOY. In eerste instantie begon het als een hobby, maar nu 12 jaar later, heb ik er mijn werk van kunnen maken en is ANNJOY uitgegroeid tot een volwaardig, professioneel bedrijf! 

 

Rosa-Lee, werkt in de online marketing en vond dat de website van ANNJOY wel aan een make over toe was. In 2020 hebben we daarom besloten om samen aan ANNJOY te gaan werken en een frisse start te maken met een compleet nieuwe website, een nieuw logo én een nieuwe collectie. 

 

Alle artikelen van ANNJOY worden met de hand gemaakt (m.u.v. de Flexi rollijnen). We gebruiken hiervoor als onderband extra dik en stevig polypropyleen nylonband. Hierop naaien we vervolgens het sierlint, wat kan bestaan uit grosgrain lint, katoen, velours, ribstof en weefband. De sluitingen zijn gemaakt van sterk kunststof of aluminium, allemaal afkomstig van een originele Pet hardware store.

 

Ben je op zoek naar iets speciaals of wil je een grote bestelling plaatsen? Neem dan contact met ons op via

annjoyhalsbanden@gmail.com of annjoy@live.nl

 

We hopen dat er iets leuks voor je tussen zit. Veel shop plezier!

 

Liefs, 

 

Annemarie & Rosa-Lee

PhotoGrid_Plus_1626342457406-01.jpeg